2020_21
University
Rovira y Virgili
Educational guide 
Faculty of Oenology
A A 
english 
Bachelor's Degree in Oenology (2014)
 Subjects
  SENSORY EVALUATION I
IDENTIFYING DATA 2020_21
Subject (*) SENSORY EVALUATION I Code 19224107
Study programme
Bachelor's Degree in Oenology (2014)
Cycle 1st & 2nd
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
3 Compulsory Second 1Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Biochemistry and Biotechnology
Chemical Engineering
Coordinator
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
E-mail jmcanals@urv.cat
pol.gimenez@urv.cat
Lecturers
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
GIMÉNEZ GIL, POL
Web
Relevant information En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Introducció a l'anàlisi sensorial, els sentits i la mecànica del tast
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.