2023_24
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL I
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL I Codi 19224107
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica nicolasrozes@urv.cat
violeta.garcia@urv.cat
Professors/es
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
GARCÍA VIÑOLA, VIOLETA
Web
Descripció general i informació rellevant

Introducció a l'anàlisi sensorial, els sentits i la mecànica del tast. Entrenament de identificació de principals aromes del vi.



(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent