Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Oenology (2014) |
Subjects |
AMPELEOLOGY |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | AMPELEOLOGY | Code | 19224111 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Second | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A3 |
Conèixer les aptituds dels principals porta-empelts i varietats productores de raïm per a vinificació. Conèixer els factors causants d'estrès a la vinya, les respostes fisiològiques de la planta i en funció de la seva interpretació. | |
A4 |
Conèixer les aptituds dels principals porta-empelts i varietats productores de raïm per a vinificació. Conèixer els factors causants d'estrès a la vinya, les respostes fisiològiques de la planta i en funció de la seva interpretació. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |