2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  VITICULTURA I
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) VITICULTURA I Codi 19224112
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Adreça electrònica miriam.lampreave@urv.cat
mariaassumpta.mateos@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
Professors/es
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
GIRALT ESTEVE, MIREIA
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Estudi de les tècniques vitícoles associades al conreu: esporga en verd, reg i fertilització, maneig del sòl
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent