Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | VITICULTURA I | Codi | 19224112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Tasques periòdiques | 30 | ||||
Proves mixtes |
|
Proves escrites presencials | 50 | ||||
Altres | Informes de pràctiques |
20 |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La nota mínima per a fer mitjana ha de ser de 4,5. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |