2023_24
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL II
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL II Codi 19224113
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
OLIVELLA PASTALLE, FRANCESC RAMON
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica francescramon.olivella@urv.cat
marcoandres.bustamante@urv.cat
Professors/es
OLIVELLA PASTALLE, FRANCESC RAMON
BUSTAMANTE QUIÑONES, MARCO ANDRÉS
Web
Descripció general i informació rellevant

Desenvolupar la capacitat de descriure el vi mitjançant el taller de tast . Degustació de vinificacions especials: vins escumosos, rancios, oportos i vins de Jerez.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent