Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES | Codi | 19224114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||||||||
Sessió Magistral |
|
7 | 7 | 14 | |||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
5 | 5 | 10 | |||||||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
0 | 5 | 5 | |||||||||||
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques |
|
2 | 6 | 8 | |||||||||||
Treballs |
|
0 | 7 | 7 | |||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 10 | 25 | |||||||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | |||||||||||
Proves mixtes |
|
3 | 0 | 3 | |||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |