2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  ENOLOGIA GENERAL II
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1.5 1.5 3
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava
A6
CT4
45 63 108
Sessió Magistral
A6
A7
30 36 66
Pràctiques a laboratoris
A6
A7
15 18 33
Atenció personalitzada
A6
A7
2 2 4
 
Proves de desenvolupament
A6
A7
2 2.4 4.4
Proves orals
A6
1 1.2 2.2
Proves objectives de preguntes curtes
A6
2 2.4 4.4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat