Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | VITICULTURA II | Codi | 19224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació programa, tasques a avaluar i fixar calendari de lliurament tasques i proves |
Sessió Magistral | Classes teòriques amb discussió de gràfics i articles |
Pràctiques de camp/sortides | Pràctiques a la finca de Constantí de la URV o al laboratori de la Facultat Pràctiques: - Maduració del raïm (Mas dels Frares) - Interpretació de dades meteorològiques i aplicació en fertirrigació, ús de sensors (Mas dels Frares) - Poda d'hivern (Mas dels Frares) En acabar la sessió pràctica, s'haurà de redactar un informe amb resultats i intepretació amb un plaç de 15 dies posteriors L'assistència a les pràctiques és obligatòria per a tots els alumnes. En cas de repetir l'assignatura per 3er cop, es realitzarà un examen teòric sobre la temàtica de la pràctica, a banda de l'examen de la convocatòria que correspongui Les condicions meteorològiques poden fer variar el calendari de les mateixes |
Resolució de problemes, exercicis | Sistemes de conducció i Maneig del sòl: interpretació d'articles científics Abonat de la vinya, Reg de la vinya: resolució de problemes, intepretació d'articles |
Atenció personalitzada | Tutories per resoldre dubtes de forma presencial, o via Teams |