Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Oenology (2014) |
Subjects |
WINE AGEING |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | WINE AGEING | Code | 19224122 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A6 |
Controlar la criança de vins en bótes de roure i de tècniques alternatives Conèixer la tècnica de la criança em botes del vi i les seves alternatives Saber elaborar vins negres destinat a la criança Saber analitzar els compostos fenòlics del vi negre Conèixer els diferents tipus de fustes i les seves implicacions em l'evolució del vi | |
A9 |
Conèixer a fons la química dels compostos fenòlics i la seva implicació sensorial. Saber interpretar les analítiques dels vins negres | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |