2020_21
University
Rovira y Virgili
Educational guide 
Faculty of Oenology
A A 
english 
Bachelor's Degree in Oenology (2014)
 Subjects
  QUALITY MANAGEMENT AND SAFETY IN THE WINE INDUSTRY
IDENTIFYING DATA 2020_21
Subject (*) QUALITY MANAGEMENT AND SAFETY IN THE WINE INDUSTRY Code 19224125
Study programme
Bachelor's Degree in Oenology (2014)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
3 Compulsory Third 2Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Analytical Chemistry and Organic Chemistry
Coordinator
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
E-mail laura.acena@urv.cat
judith.gran@urv.cat
Lecturers
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
GRAN SERRANO, JUDITH
Web
Relevant information
En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.

L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'alumne conegui els sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària en la indústria vitivinícola.
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.