2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS Codi 19224204
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant

En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. 

L'objectiu de l'assignatura és conèixer quins son els criteris per la selecció de microorganismes enològics i com es poden millorar les seves característiques.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent