Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS | Codi | 19224204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Conèixer els criteris més importants per a la selecció dels microorganismes implicats en la fermentació del vi i la seva aplicació en celler. | |
A10 |
Conèixer els principals mètodes de millora de microorganismes, tant clàssics com de DNA recombinant. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B5 |
Contribueix a l’ establiment i aplicació dels processos de treball de l’ equip | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |