Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS | Codi | 19224204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Presentació i discussió dels resultats obtinguts durant les pràctiques | 15% | ||||
Seminaris |
|
Participació als debats i a la discussió dels articles realitzats a classe (10%) Presentació d'un treball bibliogràfic sobre alguna aplicació enològica dels continguts de l'assignatura (25%) |
35% | ||||
Proves mixtes |
|
Prova objectiva de tipus test i/o preguntes curtes | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria serà un examen final on es demanarà un bon coneixement dels continguts del curs, i representarà el 75% de la nota final. L'altre 25% serà la nota del treball bibliogràfic realitzat durant el curs. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |