2020_21
Universidad
Rovira y Virgili
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
castellano 
Grado en Enología (2014)
 Asignaturas
  MICOLOGIA VITÍCOLA
DATOS IDENTIFICATIVOS 2020_21
Asignatura (*) MICOLOGIA VITÍCOLA Código 19224216
Titulación
Grado en Enología (2014)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
3 Optativa 2Q
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Ciencias Médicas Básicas
Coordinador/a
GENÉ DÍAZ, JOSEPA
Correo-e josepa.gene@urv.cat
daniel.torres@urv.cat
Profesores/as
GENÉ DÍAZ, JOSEPA
TORRES GARCIA, DANIEL
Web
Información relevante En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Aquesta assignatura pretén donar a l’alumne els coneixements teòrics-pràctics necessaris pel reconeixement i identificació dels fongs relacionats amb la vinya, bàsicament fongs patògens però també aquells que són beneficiosos pel cultiu de la vinya. Un cop l’alumne hagi cursat l’assignatura es tindran coneixements de cóm i perquè els fongs poden produir malalties a les plantes, perquè són importants els fong, bàsicament miceliars, en el sector vitícola, i el que és més important, els alumnes hauran adquirits els criteris necessaris pel reconeixement de qualsevol fong de importància vitivinícola.
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.