2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE L'ENOTURISME
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Explicació dels continguts de l’assignatura i dels sistemes d’avaluació .
Indroducció al marc conceptual de l'assignatura.
Sessió Magistral Desenvolupament dels continguts del temari
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària Anàlisi d'experiències i casos.
Debats Discussió i debat sobre algun tema d’actualitat presentat pel professor on cal participar. També es té en compte la participació activa de l’alumne a classe.
Treballs Descripció d’un producte enoturístic
Atenció personalitzada Els alumnes disposaran de la possibilitat de rebre atenció personalitzada a les hores assignades de tutoria de l’assignatura fora de les hores de classe i durant les hores destinades al treball autònom.
Fora d’aquestes hores hi haurà la possibilitat de concertar hores d’atenció sol•licitant-ho prèviament per correu electrònic a l’adreça jaume.salvat@urv.cat