Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE L'ENOTURISME |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE L'ENOTURISME | Codi | 19224220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Debats |
|
S'avaluarà la participació als debats i fòrums proposats a classe a través del moodle. També es tindrà en compte la participació activa a l'aula. | 10% | ||||
Treballs |
|
Treball en grup d'anàlisi i descripció d'un producte enoturístic. | 30% |
||||
Altres | Proves de desenvolupament |
60% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per aprovar l'assignatura cal que els alumnes realitzin totes les activitats avaluatives i tinguin com a mínim un quatre de cadascuna per tal de poder fer la mitjan.En la segona convocatòria es recuperaran aquelles activitats per les quals no s'ha assolit la nota mínima. |