Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 19224226 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Optativa | Quart | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.poblet@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Es una assignatura optativa que treballa els coneixements bàsics del proces fermentatiu dels aliments. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |