Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
BEGUDES ESPIRITUOSES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | BEGUDES ESPIRITUOSES | Codi | 19224228 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | 2Q |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francisco.lopez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Aquesta assignatura dona una visió global dels principals tipus de begudes espirituoses que s’elaboren actualment, tant des d’un punt de vista de la seva història, procés d’elaboració i caracterització, incidint en el tast sensorial de les mateixes, essent una part important del curs. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |