Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
BEGUDES ESPIRITUOSES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | BEGUDES ESPIRITUOSES | Codi | 19224228 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Buglass, Alan J., Handbook of alcoholic beverages : technical, analytical and nutritional aspects, , |
Complementària |
Antonio Madrid Vicente, Elaboración De Bebidas Alcohólicas De Alta Graduación, , Piggott, John, Alcoholic beverages. Sensory evaluation and consumer research, , Oxford, Woodhead Publishing, 2012 López, F.; Orriols, I.; Rodríguez-Bencomo, J.J.; Pérez-Correa, J.R.(M. Kosseva, V.K. Joshi, P.Panesa, Science and Technology of Fruit Wine Production. Chapter 10. Fruit brandies, , Academic Press, 2017 López, F. (V.K. Joshi and R.C. Ray editors), Wine Making: Basics and Applied Aspects. Chapter 23. Brandy Production: Fundamentals and Recent Developments., , CRC Press, London, 2020 |