2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  ELABORACIÓ DE CERVESA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ELABORACIÓ DE CERVESA Codi 19224230
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
DE MIER VINUE, JORDI
Adreça electrònica jordi.demier@urv.cat
albert.barrachina@urv.cat
Professors/es
DE MIER VINUE, JORDI
BARRACHINA ROBERT, ALBERT
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. L'objectiu d'aquesta assignatura és que els alumnes entenguin els fonaments bàsics per a l'elaboració de cervesa, coneguin els seus ingredients i els processos. A més, també que coneguin els principals estils de cervesa i els seus descriptors organolèptics, així com d'altres aspectes relacionats amb la cultura de la cervesa.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent