Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 19224301 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
15 | Treball fi de grau | Quart | AN |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat francisco.lopez@urv.cat miriam.lampreave@urv.cat mariaassumpta.mateos@urv.cat jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat mjesus.torija@urv.cat carmen.portillo@urv.cat antonio.sanchezo@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Es tracta d’un exercici original que s’ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de la viticultura i enologia en què se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.Per realitzar el TFG cal tenir superats el 70 % del total de crèdits necessaris per assolir el títol. | |||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |