2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS Codi 19605208
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
MAS BARON, ALBERTO
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica francisco.lopez@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
0
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
Web
Descripció general i informació rellevant Estudi del procés d'elaboració del vinagre tant des d'un punt de vista microbiològic com tecnològic
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent