2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS Codi 19605214
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Adreça electrònica montserrat.poblet@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
ricardo.cordero@urv.cat
Professors/es
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Web
Descripció general i informació rellevant a)Familiarizar al alumnado con las técnicas clásicas y emergentes de la biotecnología enológica. b)Reforzar el razonamiento crítico hacia las soluciones biotecnologías en el sector de la enología c)Estimular la curiosidad por la investigación científica en aquellos aspectos vinculados con este curso
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent