Enologia (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS | Codi | 19605214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
a) Familiaritzar a l'alumnat amb les tècniques clàssiques i emergents de la biotecnologia enológica. | AC2 |
BC14 |
CC3 |
b) Reforçar el raonament crític cap a les solucions biotecnològiques en el sector de l'enologia. | AR4 AR7 AR8 |
BC1 BC4 BC12 |
CC1 |
c) Estimular la curiositat per la investigació científica en aquells aspectes vinculats amb aquest curs. | AR4 |
BC2 |
CC2 |