2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA Codi 19605215
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
Adreça electrònica cristina.reguant@urv.cat
Professors/es
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
Web
Descripció general i informació rellevant Estudi dels bacteris làctics del vi i la fermentació malolàctica, tant els aspectes de la influència dels seu metabolisme sobre la composició del vi, com dels mecanismes cel.lulars dels bacteris relacionats amb l'adaptació a les condicions del vi.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent