2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2010)
 Assignatures
  ELABORACIÓ DE VINS
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) ELABORACIÓ DE VINS Codi 19605221
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
Adreça electrònica josemaria.llaurado@urv.cat
Professors/es
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
Web
Descripció general i informació rellevant Descripció dels fonaments de l' elaboració de les diferents tipus de vins, des de el tractament del raïm fins l'embotellat.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent