Enologia (2010) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Codi | 19605301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
30 | Treball fi de màster | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Procediments de selecció |
Planificació | Pla específic d'actuació | Mecanismes coordinació/seguiment |
Criteris i procediments d’avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
5 | 5 | 10 | |||||
Selecció/assignació del treball de fi de Màster |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de màster |
|
30 | 0 | 30 | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
200 | 400 | 600 | |||||
Elaboració del treball de fi de màster |
|
5 | 50 | 55 | |||||
Presentació i defensa pública del treball de fi de màster |
|
6 | 15 | 21 | |||||
Treballs |
|
5 | 10 | 15 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |