2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BEGUDES FERMENTADES
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A1 Distingir el procès d'elaboració de les principals begudes fermentades, reconeixent les transformacions bioquímiques i tecnològiques que intervenen
 A2 Identificar les diferents begudes fermentades amb la matèria prima i el mètode d'elaboració.
 A3 Diferenciar el paper dels microorganismes en l'elaboració de les diferents begudes fermentades.
 A9 Reunir i sintetitzar de manera adequada la informació sobre els processos d'elaboració de begudes fermentades.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C2 Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu...
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors