2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BEGUDES FERMENTADES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1
A2
A3
6 24 30
Seminaris
A1
A2
A3
A9
C2
C3
6 9 15
Presentacions / exposicions
A1
A2
A3
A9
C2
C3
4 20 24
Fòrums de discussió
A1
A2
A3
C2
1 3 4
Atenció personalitzada
A9
1 0 1
 
Proves objectives de tipus test
A1
A2
A3
1 1 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat