2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BEGUDES FERMENTADES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A1
A2
A3
A9
C2
C3
Realizació i presentació oral en grup d'un treball bibliogràfic sobre l'elaboració d'un tipus de beguda fermentada.

Treball escrit (20%)
Exposició oral i discussió (30%)
50 %
Proves objectives de tipus test
A1
A2
A3
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant qüestionaris. 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Aquesta assignatura és de convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.
La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.