2016_17
Educational guide 
Faculty of Oenology
A A 
 
 
Fermented Beverages (2014)
 Subjects
  SUSTAINABILITY ASSESSMENT: LIFE CYCLE ANALYSIS
   Learning outcomes
Type A Code Learning outcomes
 A5 Desenvolupar un cas pràctic o projecte curt en l'elaboració de begudes fermentades.
 A6 Aprendre l'ús de la sostenibilitat com una eina transversal en la pràctica de Ciència i Tecnologia, per a: - Obtenir una comprensió completa de la metodologia d'Anàlisis de Cicle de Vida, ACV; - Proporcionar una guia pràctica per a realitzar ACV; - Formar en l'ús de ACV com una eina de sostenibilitat en el sector vitivinícola.
 A7 Aprendre l'ús de la sostenibilitat com una eina transversal en la pràctica de Ciència i Tecnologia, per a: - Obtenir una comprensió completa de la metodologia d'Anàlisis de Cicle de Vida, ACV; - Proporcionar una guia pràctica per a realitzar ACV; - Formar en l'ús de ACV com una eina de sostenibilitat en el sector vitivinícola.
 A9 Desenvolupar un cas pràctic o projecte curt en l'elaboració de begudes fermentades.
Type B Code Learning outcomes
 B2 Understand problems and be able to break them down into manageable parts.
Find appropriate solutions.
 B5 Accept and comply with the rules of the group.
 B7 Understand the tools and the processes for applying criteria of sustainability to design and evaluate solutions.
Type C Code Learning outcomes