2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A7
A9
1 2 3
Sessió Magistral
A7
A9
B6
3 6 9
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A7
A9
2 6 8
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
B6
C1
5 15 20
Presentacions / exposicions
A7
A9
B6
C1
6 24 30
Atenció personalitzada
4 0 4
 
Proves orals
A7
A9
B6
C1
1 0 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat