2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1
9 15 24
Debats
A1
B1
B3
B6
C3
1 4 5
Presentacions / exposicions
A1
B1
B3
B6
C2
C3
C4
1 19 20
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
A1
B1
B3
6 14 20
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1
B3
B6
C3
0.5 2 2.5
Proves objectives de tipus test
A1
B3
B6
C3
0.5 2 2.5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat