2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries En iniciar les classes, els professors donaran una visió general de l'assignatura per tal de facilitar a l'alumne la contextualització y abast de l'assignatura dins de l'àmbit del Màster
Sessió Magistral En aquestes sessions els professors de l'assignatura donaran els coneixements necessaris pertal d'adquirir els fonaments teòrics de l'assignatura
Debats Es debatran els temes que es creguin necessaris per a que els alumnes puguin aprofundir en els diferents temes tractats. La participació via moodle permet la participació en el debat de manera asíncrona facilitant la participació de cada un dels alumnes quan aquests han pogut buscar i processar la informació necessària per enriquir de manera satisfactòria el debat
Presentacions / exposicions Els treballs s'han de presentar de manera escrita però, se'n seleccionaran alguns per ser exposats de manera oral a classe.
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària Resolució de problemes pràctics concrets a l'aula o, en el cas de ser necessari, en el laboratori.
Atenció personalitzada L'alumne pot contactar amb els professors del màster via correu electrònic per tractar temes de ràpida solució.
En cas de problemes personals o de resolució complexa, podeu contactar per aquesta mateixa via amb el / s professor / s per concretar una cita presencial.