2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
   Fonts d'informació
Bàsica Blouin, Jacques, Analyse et composition des vins : comprendre le vin , 2008, Dunod, cop.
Patrick Iland, Chemical analysis of grapes and wine : techniques and concepts , 2004, Campbelltown, SA : Patrick Iland Wine Promotions,
Bruce W. Zoecklein et al., Wine analysis and production /, 1999, New York : Kluwer Academic/Plenum Pub., cop
OIV, Métodos internacionales de análisis de los vinos y de los mostos , -, http://www.oiv.int/oiv/info/esmethodesinternationa
Gary D. Christian ; [versión española Mª Teresa Aguilar Ortega , Química analítica , 2009, Limusa
Saña i Vilaseca, Josep, Química : per a les ciències de la naturalesa i l'alimentació , 1993, Vicens Vives
Jerry Bell et al. , Química : un proyecto de la American Chemical Society , 2005, Reverté

Complementària

Diferents articles científics relacionats amb els temes que els alumnes de l'assignatura escullin per realitzar els diferents treballs, debats i controls.