Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA | Codi | 19625202 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Blouin, Jacques, Analyse et composition des vins : comprendre le vin , 2008, Dunod, cop. Patrick Iland, Chemical analysis of grapes and wine : techniques and concepts , 2004, Campbelltown, SA : Patrick Iland Wine Promotions, Bruce W. Zoecklein et al., Wine analysis and production /, 1999, New York : Kluwer Academic/Plenum Pub., cop OIV, Métodos internacionales de análisis de los vinos y de los mostos , -, http://www.oiv.int/oiv/info/esmethodesinternationa Gary D. Christian ; [versión española Mª Teresa Aguilar Ortega , Química analítica , 2009, Limusa Saña i Vilaseca, Josep, Química : per a les ciències de la naturalesa i l'alimentació , 1993, Vicens Vives Jerry Bell et al. , Química : un proyecto de la American Chemical Society , 2005, Reverté |
Complementària | |
Diferents articles científics relacionats amb els temes que els alumnes de l'assignatura escullin per realitzar els diferents treballs, debats i controls. |