2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació dels diferents blocs temàtics de l'assignatura i del sistema d'avaluació
Videoconferència Exposició dels continguts teòrics de l'assignatura, ja sigui a classe o publicació dels materials al Moodle.
Resolució de problemes, exercicis Utilització d'eines per a l'estudi dels llevats vínics: tractament gràfic de dades, utilització de bases de dades específiques, .
Presentacions / exposicions Presentació oral i discussió de resultats científics relacionats amb la temàtica del curs.
Sessions de tast Iniciació a l'anàlisi sensorial de vins
Webcasting Material disponible en el moodle amb contingut relacionat amb l'assignatura.
Atenció personalitzada L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic