Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Qüestionaris sobre continguts exposats a les classes magistrals de cada bloc |
25% + 25% |
||||
Presentacions / exposicions |
|
Discussió crítica de dos articles científics | 20% + 20% |
||||
Altres | presencialitat |
10 % |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. Durant lesclasses, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per els professors, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |