2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A3
A9
Qüestionaris sobre continguts exposats a les classes magistrals de cada bloc

25%
+
25%
Presentacions / exposicions
A4
B3
Discussió crítica de dos articles científics 20%
+
20%
Altres  

presencialitat

10 %
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assignatura té convocatòria única.

Durant lesclasses, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per els professors, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.