Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS | Codi | 19625208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Debats |
|
Participació debats | 10% | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Sintesi presentació Habilitat comunicació Resposta preguntes |
20% | ||||
Seminaris |
|
Participació Resultats treballs |
10% | ||||
Proves orals |
|
Una prova oral de Coneixements Resposta preguntes |
25% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Una prova de desenvolupament que avaluarà la Metodologia i la Precissió resultats |
25% | ||||
Altres | Visites a cellers per veure i conèixer equipaments d'elaboració del vi |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |