2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL.
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A1 Desenvolupar un cas pràctic o projecte curt d'aplicació en viniticultura i/o enologia.
Distingir les característiques sensorials dels principals vins escumosos del món.
Integrar els coneixements d'edafologia, climatologia i viticultura al cultiu de varietats per a la producció de vins escumosos.
Valorar les principals característiques bioquímiques i genètiques de les varietats que intervenen en l'elaboració d'un determinat vi escumós.
Reconèixer les principals característiques organolèptiques de les varietats que intervenen en l'elaboraciód'un determinat vi escumós.
 A9 Interpretar i treballar articles científics per a l'extracció de conclusions i aplicar-les a l'estudi en qüestió.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B6 Es presenta voluntari per fer presentacions oportunes en públic
Fa presentacions interessants i convincents
Analitza, valora i respon de manera adequada a les preguntes que se li formulen en una presentació oral
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge