Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. | Codi | 19625213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Desenvolupar un cas pràctic o projecte curt d'aplicació en viniticultura i/o enologia. Distingir les característiques sensorials dels principals vins escumosos del món. Integrar els coneixements d'edafologia, climatologia i viticultura al cultiu de varietats per a la producció de vins escumosos. Valorar les principals característiques bioquímiques i genètiques de les varietats que intervenen en l'elaboració d'un determinat vi escumós. Reconèixer les principals característiques organolèptiques de les varietats que intervenen en l'elaboraciód'un determinat vi escumós. | |
A9 |
Interpretar i treballar articles científics per a l'extracció de conclusions i aplicar-les a l'estudi en qüestió. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B6 |
Es presenta voluntari per fer presentacions oportunes en públic Fa presentacions interessants i convincents Analitza, valora i respon de manera adequada a les preguntes que se li formulen en una presentació oral | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |