2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL.
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Fòrums de discussió
A1
A9
B6
Debats sobre els temes tractats en les classes presencials a través del fòrum de discussió del Moodle 10%
Proves mixtes
B6
Examen final de l'assignatura on els alumnes han de respondre a les qüestions que se'ls plantegen, sigui de forma succinta o bé desenvolupant un tema concret 80%
Altres  

Participació a les classes, exposicions orals, capacitat d'assimilació i lògica en les qüestions exposades durant les sessions, etc.

10%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Es tindrà en compte l'assistència a les Sessions Magistrals per a avaluar els alumnes, la seva capacitat de comprensió del temari i les possibles aportacions que puguin sortir durant els debats que sorgiran a les classes.

La qualificació mínima per a aprovar l'assignatura serà de 5.0; si un alumne no supera aquesta puntuació a l'examen, es podrà recòrrer a un segon examen de recuperació, al qual haurà de superar igualment la nota mínima exigida (5.0).

${1}iDurant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.${1}i

${1}iLa realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. ${1}i