2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL.
   Fonts d'informació
Bàsica Armstrong, D; Rankine, B; Linton, G, Sparkling wines. The tecnology of their production in Australia, Winetitles, 1994
Jackson D; Schuster D, The production of grapes % wine in cool climates, Dunmore Publishing Ltd, 2001
Oz Clarke, Encyclopedia of Grapes, Harcourt Inc, 2001
Isabel López Cortés; Domingo M. Salazar, Ampelografía básica de cultivares enológicos blancos. Tomo III, UPV, 2006
Domingo M. Salazar; Isabel López Cortés, Ampelografía básica de cultivares enológicos tintos. Tomo I, UPV, 2006
Pierre Galet, Compendio de Viticultura, Autor-Editor, 2004

Complementària