Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. | Codi | 19625213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Armstrong, D; Rankine, B; Linton, G, Sparkling wines. The tecnology of their production in Australia, Winetitles, 1994 Jackson D; Schuster D, The production of grapes % wine in cool climates, Dunmore Publishing Ltd, 2001 Oz Clarke, Encyclopedia of Grapes, Harcourt Inc, 2001 Isabel López Cortés; Domingo M. Salazar, Ampelografía básica de cultivares enológicos blancos. Tomo III, UPV, 2006 Domingo M. Salazar; Isabel López Cortés, Ampelografía básica de cultivares enológicos tintos. Tomo I, UPV, 2006 Pierre Galet, Compendio de Viticultura, Autor-Editor, 2004 |
Complementària | |