Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM | Codi | 19625214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A5 | Interpretar i extreure informació útil a partir de dades obtingudes en el context de l'elaboració de begudes fermentades, utilitzant de manera adequada les eines d'anàlisi estadística, quimiomètric i de tractament gràfic de dades | |
A9 | Gestionar la informació i el coneixement utilitzant bibliografia cientificotècnica en el camp de la ciència i la tecnologia d'aliments | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B6 | Comunicar informació, idees, problemes i solucions de manera clara i efectiva en públic o àmbit tècnic concret. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |