Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
EL SECTOR CERVESER |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | EL SECTOR CERVESER | Codi | 19625216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A2 |
Reconèixer les característiques que distingeixen els diferents tipus de cervesa. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors |