2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A1
A9
Examen escrit 40%
Pràctiques a laboratoris
A1
Assitència i actitud en les pràctiques de laboratori, així com redacció d'un informe on es detallin i discuteixin les metodologies i resultats obtinguts. 30%
Proves mixtes
A1
A9
Presentacions orals de temàtiques relacionades amb el contingut de l'assignatura (articles científics sobre el procés de maltatge i descripció de cereals diferents a l'ordi en el seu ús en cerveseria) 20%
Altres  

Qüestionaris de seguiment i resums de visites

10%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Aquesta assignatura és de convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.
La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.