2017_18
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
DADES IDENTIFICATIVES 2017_18
Assignatura (*) TREBALL FI DE MÀSTER Codi 19625301
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
15 Treball fi de màster Primer AN conv. única
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica fernando.zamora@urv.cat
montserrat.poblet@urv.cat
olga.busto@urv.cat
ricard.boque@urv.cat
cristina.reguant@urv.cat
jmcanals@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
0
ricardo.cordero@urv.cat
roger.plata@urv.cat
mariapaz.romero@urv.cat
carmen.portillo@urv.cat
jordi.demier@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
BUSTO BUSTO, OLGA
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
ANDORRÀ SOLSONA, IMMACULADA
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
PLATA COTS, ROGER
ROMERO FABREGAT, MARIA PAZ
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
DE MIER VINUE, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent