2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
   Criteris i procediments d’avaluació
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat)
Metodologies Competències Descripció Pes        
Elaboració del treball de fi de grau/màster
A1
A2
A3
A4
A5
A6
A7
A8
A9
CT1
CT2
CT3
40% - 60%
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster
A7
A9
CT5
40 - 60%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En l'avaluació del TFM es tindran en compte:

- l'avaluació del treball escrit

- l'avaluació de la presentació oral i posterior discussió

La intruccions sobre la elaboració de la memòria de TFM estaràn disponibles en el Moodle del curs.

El pes específic de cada apartat estarà inclòs a la guia docent de cada màster. S'utilitzarà un sistema objectiu d'avaluació, tipus rúbrica.

El President del Tribunal lliurarà al/ a la Coordinador/a acadèmic/a del TFM del Màster la nota final obtinguda per cada alumne.

El/la coordinador/a acadèmic/a del TFM lliurarà als alumnes la nota final i en el cas de que no s'hagi aprovat informarà individualment a cada alumne de les correccions necessàries i si s'escau, de l'inici d'un nou procés. Per a la revisió de la qualificació final se seguirà el procediment establert a la Normativa Acadèmica de Grau i Màster.