Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 | |||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | |||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | 2Q |
|||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francisco.lopez@urv.cat jmcanals@urv.cat gemma.beltran@urv.cat |
|||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||
Web | ||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |