Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
Criteris i procediments d'avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | 2Q |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant). | |||||||||||||
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||
Estada de pràctiques |
|
10 - 25% | |||||||||||
Memòria |
|
75 - 90 % | |||||||||||
Altres | |||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||||||||||||